CAMON Kultur & Nöjesproduktion
Hem
Om Camilla
Millas Orkester
Allsång
Barnunderhållning
Teater
Konferencier
BOA show
Kyrkosång
Miss Milla Mingel
Frågesport & lek
Egen musik
Film
Trubadur
Lyssna
Kontakt
Länkar
 
 
 
 
 
 
 
 
Frågesporter & lekprogram

När Camilla jobbade med hotellunderhållning på Cypern så var det en hel del frågesporter och lekprogram. Sen hon kom hem till Malmö har hon fortsatt med att hålla i och arrangera såna program av olika slag.

I Folkets Park har hon bl a jobbat med frågesports-program som ”Vem vill ha tian?” och ”Va de då de?” under ett par somrar.

Om du på festen vill ha något tema eller happening som involverar gästerna, då kan Camilla komma med förslag som passar, tex kora Mr eller Miss Malmö (el Lund, Halmstad, Skurup el var man nu är) med hjälp av olika lekar och uppdrag.

Kanske vill du istället att gästerna ska medverka i Sikta mot Stjärnorna eller nåt annat form av uppträde, för att få igång stämningen ordentligt.

Camilla har också en enkel variant av Så ska det låta.

Vill du ha enklare upplägg för ett lite lugnare arrangemang så har Camilla också Musik-quiz eller Musik-kryss för olika typer av publik.

Dessa program kräver vanligtvis att Camilla tar med sig någon eller några musiker eller medhjälpare.

Varje program skräddarsys efter behov och måste därför diskuteras personligen. Kontakta Camilla för att få hjälp med idéer eller ventilera dina egna förslag på camilla@camon.nu eller 0723-10 88 10.