CAMON Kultur & Nöjesproduktion
Hem
Om Camilla
Millas Orkester
Allsång
Barnunderhållning
Teater
Konferencier
BOA show
Kyrkosång
Miss Milla Mingel
Frågesport & lek
Egen musik
Film
Trubadur
Lyssna
Kontakt
Länkar
 
 
 
 
 
 
 
 
Teater

Camilla började med barnteater när hon var fem år. Då var hon med i en teatergrupp och spelade pjäser som Rasmus på luffen, Folk och rövare i Camomilla Stad, Barnen i Bullerbyn m m.

Camilla har också erfarenhet av spex, revy, komedi och musikal, har medverkat i bl a Schooldays på Nyan (-89), Målarrock med Robert Broberg på Olympen i Lund (-92), Jesus Christ Superstar på Södra Teatern i Malmö (-99), Knutenrevyen på Kulturknuten i Malmö (-99), A Chorus Line på Kajplats 305 i Malmö (99-00).

Under tre terminer (00-01) tog hon teaterlektioner i Method Acting för Elisabet Sevholt.

Camilla har sen arbetat med teaterproduktioner i olika projekt. Tillsammans med två kollegor bildade hon den egna teaterföreningen Teater Tarantel. Camilla medverkade sedan som skådespelare i två av Teater Tarantels uppsättningar, ”Våldtagen?” (2002) och ”Bengaliska tigrar eller tigerräkor?” (2003).

Därefter har hon samarbetat med regissören Jack Stureson. Tillsammans har de skrivit två pjäser, ”Nick och Tina” (2004) och ”Dyrbara Steg” (2005). Det var på uppdrag av och i samarbete med Malmö Stad resp Staffanstorps Kommun. Camilla medverkade som skådespelare i de båda uppsättningarna.